First bilingual blog entry: Good morning Europe, good night California

Now that there are so many people from different countries following our blog, we thought about some short reviews in English as well. Go to the bottom, to read the English post.

Was ist Pflicht in San Francisco? Natürlich! Die Golden Gate Bridge! Neben vielen schönen Stellen, an denen wir bei der Tour vorbeigefahren sind (auch an den jetzt ehemaligen Studios von George Lucas), war das natürlich das absolute Highlight, besonders aufgrund der guten Sicht heute.

Danach vergnügte sich jeder in Grüppchen noch selbst in der Stadt und genoss das für SF recht warme Wetter, bevor wir um 21 Uhr dem Rückweg antraten. Morgen steht für einige unter anderem Alcatraz auf dem Plan, ansonsten ist der Tag für jeden frei zu gestalten.

Two days after our successful concert we went to San Francisco. Again thanks to all of you, who helped us, to make this trip possible, thought of us during the concert or even listened to it. Thank you very much, we hope, we’ll stay connected!

During our drive we had a short break at Half Moon Bay, where we enjoyed walking around or watching the birds.
After we arrived, many of us had a wonderful experience of taste at the boudin bakery. A Frenchman came to San Francisco and invented this, where you can get wonderful tasting sourdough bread. Chowder Soup in a sourdough bread is a wonderful meal – personally, I had to eat it twice today, the bread was so crusty and soft in the inside!
The rest of the day was filled with a guided bustour, where we enjoyed the view at the golden gate bridge, and then exploring the city on our own.